Kaunis, kauniimpi, Mai

Suolistossani on varastettua tavaraa.

16.11.2006 19.08 -

Pääsin koulusta poikkeuksellisesti samaan aikaan kuin neiti A ja neiti B, joten me päätettiin mennä kahvilaan juoruilemaan. Matkalla me käytiin Anttilassa ostamassa A:lle eväitä. Sillä ois ollu viulutunti myöhemmin. Mulle tuli mieleen että kotona ei oo mitään ahmittavaa. Jäätelö ja hedelmäkarkit meni eilen. Kun A ja B mietti vauvanruokaosastolla mikä piltti on parhaan makusta, kävin laittamassa kaks suklaalevyä ja lakupussin laukkuuni kenenkään näkemättä. Varastamisesta on tullu tapa jota harrastan, vaikka mulla ois rahaa. Enkä ois kehdannu ostaa mitään lihottavaa laihan kaverini nähden. Me oltiin kaupassa vielä jonkun aikaa ja lähettiin sit kohti kahvilaa. Ovella meijät pysäytti vartija ja kauluspaitanen mies.
"Sulla on varastettua tavaraa laukussas. Nyt lähdetään tonne alas."
Nyökkäsin ja meijät vietiin valkoseen koppiin jossa ei ollu muuta ku pitkä penkki ja "fuck" -kaiverruksia seinällä. Meijän takit ja laukut otettiin tutkittaviks ja vartijat kyseli B:ltä:
"Olitko mukana tässä?"
"En todellakaan!" B vastas.
"Niinhän ne kaikki väittää." Geelipäinen vartija mulkas B:tä.
Meijän nimet otettiin ylös ja B kyseli hätääntyneenä:
"Saaks mä soittaa? Saaks mä käydä vessassa? Mitä nyt tapahtuu? Soitatteks te meijän kotiin?"
"Et saa. Poliisit soittaa teijän koteihin."
"Mut mä en ollu mukana tässä!" B huus.
"Niin varmaan." Vartija hymyilii ilkeesti.
Meijät jätettiin koppiin tietäen että poliisit hakee meijät kahden viiva kuuden tunnin kuluttua. Yritin jutella vartijoille ja kysellä niiden ammatista mut ne halus säilyttää coolin vaikutelmansa eikä oikeen keskustellu.
Puolentoista tunnin kuluttua pidätyksestä koppiin tuotiin kaks itkevää pikkutyttöä joista toinen oli varastanu meikkejä Anttilasta. Niiltä kysyttiin samat kysymykset ku meiltä.
"Mä en ollu mukana tässä! Mä olin tullu ostamaan talvikenkiä! Tää oli eka kerta ku pääsin yksin ostoksille ja nyt mun äiti raivoo mulle!" Syytön itki.
"Kyllä sun äiti sua uskoo." Lohduttelin.
"Ei usko, sä et tunne sitä." Tyttö valitti.
Meni vielä tunti poliisien tuloon. Ne vei meijät poliisiasemalle jossa istu venäläinen poika ja 19-vuotias narkkari. Kysyin mitä narkkari oli tehny ja se kerto rikkoneensa ikkunan tapellessaan. Venäläinen puhu niin huonoo suomea etten saanu selvää siitä.
Meitä kuulusteltiin ja koteihin soitettiin. A ja B sai 28 euron sakot mukana olemisesta koska on jo 15-vuotiaita, mä sain merkinnän nuorisorekisteriin joka tyhjenee parin viikon kuluttua ku täytän 15.
Kotona sain huudot äidiltä. Poliisiasemalla mun suurin huolenaihe ei ollu vanhempien reaktio vaan se, etten vois ahmia ja oksentaa, enkä käydä lenkillä tänään. Ja hävetti vitusti. Äiti selvästi epäilee mun sairastavan jälleen bulimiaa mutta ei kysele koska ei haluu kuulla sitä. Ei sillä et kertoisinkaan.

Kommentoi

Kommentit

Risti-Akka (anon, 04.02.2007 19.43)

Onko bulimiaan varastaminen mielestäsi sallitua, koska olet sairas? Kleptomaniakin on sairaus, jos et sitä tiedä?? MIelestäni sinun MAI pitäisi mennä psykiatrin juttusille ja kertoa tästä ongelmasta, jos vanhempasi tai äitisi kuuntele sinua, eikä ymmärrä sinun sairauttasi ahmimishäiriöön ja varastelemiseen. Tämä jatkunee senkin jälkeen kun olet täyttänyt 15 vuotta!!! Näen elämäsi kuitenkin hyvin valoisana, jos teet oikeita valintoja ja oikeita asioita kertomalla ongelmastasi. Ei poliisit ole ratkaisu ongelmaasi!!! Jatkat samaa rataa ja asiasi senkun pahenee. Mutta mene ISON PEILIN ETEEN JA KATSO KUVAASI JA SANOT ÄÄNEEN SATA KERTAA, ETTÄ NYT TÄMÄ LOPPUU TÄHÄN!!! TOISTAT SITÄ KAHDEKSANA PÄIVÄNÄ AINA SAMAAN KELLOINA AIKAAN ILLALLA KELLO KAHDEKSAN!!!!

Tulet huomaamaan, että tämä tulee auttamaan sinua.

toivottaa Risti-Akka

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu